Ben jij tevreden over DIJCK2?

Ons doel is natuurlijk altijd jouw verwachtingen te overtreffen. Wij streven dan ook naar 100% tevredenheid. Ben jij helemaal happy met je nieuwe product en onze dienstverlening, dan zouden wij het erg waarderen als je online een review achterlaat.

Wij kijken uit naar je review en zien je graag terug in onze winkel!

Wat anderen over ons vertellen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DIJCK2
Average rating:  
 3 reviews
 by Pim on DIJCK2

Ik kijk niet meer bij de andere zaken. Dijck2 is de beste in Delft!

Met advies van Étchica een nieuwe bril uitgezocht, en gelijk besteld. Het advies was precies wat ik nodig had, omdat ik zelf nooit kan kiezen.

Ik kom zeker nog terug voor mijn zonnebril!

Bedankt, Pim! Ik wens je veel plezier met je nieuwe bril en ik zie je natuurlijk graag weer terug voor het uitzoeken van je nieuwe zonnebril! Groet, Étchica

 by Morris Sen on DIJCK2

Super service..... zeer klantvriendelijk en profi ingesteld. Ben geholpen door Samiha. Echt een toppertje !!!!

Deze zaak is echt een aanrader voor iedereen die een bril nodig.

Met vriendelijke groet, Morris

Hoi Morris, Bedankt voor je leuke review! Ik ben blij dat ik je goed heb kunnen helpen. Veel plezier met je bril! Groet, Samiha

 by Peter en Heidi de Bruijn on DIJCK2

2 weken geleden een nieuwe bril uitgezocht en vandaag opgehaald. Tevens een nieuwe zonnebril voor mijn vrouw gekocht en uiteindelijk ook een zonnebril op sterkte voor mijzelf uitgezocht.

Een prachtige winkel met professionele en moderne apparatuur en het grootste compliment is Étchica Aertssen. Een enthousiaste en klantvriendelijke dame. Daarnaast is zij een vakvrouw waar wij als ondernemers erg blij mee zijn.

Étchica, ga vooral zo door!!

Met vriendelijke groet,
Peter en Heidi de Bruijn

Hartelijk bedankt voor de review Peter & Heidi. We zijn blij dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met jullie (zonne)brillen!