Ben jij tevreden over DIJCK2?

Ons doel is natuurlijk altijd jouw verwachtingen te overtreffen. Wij streven dan ook naar 100% tevredenheid. Ben jij helemaal happy met je nieuwe product en onze dienstverlening, dan zouden wij het erg waarderen als je online een review achterlaat.

Wij kijken uit naar je review en zien je graag terug in onze winkel!

Wat anderen over ons vertellen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DIJCK2
Average rating:  
 7 reviews
 by Louise de Groot on DIJCK2

Net thuis met mijn nieuwe bril, superblij mee. Maar vooral ook met de professionele hulp van Etchica Aertssen! Ze heeft geduld, adviseert goed, neemt de tijd en is heel deskundig. Ze is klantgericht en vriendelijk. Wat wil je nog meer als je een nieuwe bril gaat kopen? Tot de volgende keer!

 by Myrna on DIJCK2

Al 17 jaar tevreden klant! Goede sfeer, professioneel advies, vriendelijke service. Elk bezoek een fijne ervaring.

Bedankt voor je review, Myrna. We zijn blij om jou al zo lang erbij te hebben als vaste klant.

 by Gerard Baak on DIJCK2

Een van de gesels waarin deze tijd lijkt te grossieren en helaas welig tiert is het gebrek aan vakmanschap bij bedrijven , vaak helaas ook nog gekoppeld aan het ontbreken van de nodige beschaving en hoffelijkheid! Omdat mijn ogen enige moeite ondervinden de niet te vermijden ouderdomskwalen ferm te trotseren ( 81 ), ben ik er niet gerust op dat mijn rijbewijs zal worden verlengd. Enige jaren terug heb ik om prijstechnische redenen van der Leeuwoptiek schandelijk in de kou laten staan om een switch te maken naar een stuntende brillenketen. Dat ging enige jaren best wel goed dank zij een prima medewerker , maar toen ie vertrok om voor zichzelf te beginnen……………………, tja, breek me de… … niet open!,,,,!!!!! Maar nu, hoe is mijn bezoek aan Team Dijck 2 verlopen? Er stevende een vriendelijk glimlachende jonge vrouw op me af en, , nogal gevoelig voor de essentie van datgene wat ik in iemand vermoed, werd ik terstond zeer aangenaam getroffen door Étchica , wier charme zich moeilijk laat verhullen. Heel leuk natuurlijk , maar hoe staat ‘ t met de onontbeerlijke vakmanschap? In één woord: een VERADEMING!,Breedsprakig van nature behoeft dat wel enige toelichting. Met engelengeduld werden mijn ogen, mede dank zij zeer geavanceerde apparatuur , waarvan ik ‘t bestaan niet vermoedde , enige malen getest. Een herhaalbezoek werd geadviseerd en daaraan voorafgaand een bezoek aan de optometriste van de zaak , die boven haar domein beheert . Ook hier puur vakmanschap en een prettige- personal touch- , waarin beide dames uitblinken. Tijdens het tweede bezoek werd weer , met alle geduld, alles uit de kast gehaald voor de finale oftewel de eindmeting , in samenspraak met Anita , de bedreven optometriste. Vorige week de bril opgehaald. Eerste ervaring.? Tot aan de randen scherp en met een ongekende helderheid,De ogentest voor m’n rijbewijs zie ik nu met wat meer vertrouwen tegemoet! Rest mij nog een grappig detail te vermelden waarvan de betekenis wezenlijker is dan je zou vermoeden! Bij mijn tweede bezoek zei Étchica: “ u drinkt de cappuccino zonder suiker , toch ? “Nog één ding moet mij van ‘t hart: de prijsstelling . Daarover kan ik kort zijn ; natuurlijk , puur in geld uitgedrukt ben je meer kwijt dan in een stuntzaak. Belangrijker is echter de vraag wat je ervoor terug krijgt. Om goedkoop maar uiteindelijk duurkoop te vermijden , ga ik voortaan weer voor zoiets kostbaars als mijn , ogen naar een opticien waarin vakmanschap en hoffelijkheid hand in hand gaan

Hartelijk bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! We hopen dat u met vlag en wimpel voor de ogentest voor uw rijbewijs slaagt. Uiteraard bent u altijd welkom in onze winkel voor een lekkere cappuccino (zonder suiker!). Groet, Étchica.

 by Hans on DIJCK2

Na 45 jaar terug gekeerd op een vertrouwd adres maar met nieuwe naam.. Prettig en vakkundig geholpen. Ik waardeer vooral de tijd die men voor je uittrekt voor uitzoeken, advies, oogmeten etc. Evenzo vriendelijk bij aflevering en uitleg van de service. Allerbelangrijkst natuurlijk dat ik weer een mooie bril heb waarmee ik goed kan zien.

Hartelijk bedankt voor de review, Hans. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen! Veel plezier met je nieuwe bril.

 by Pim on DIJCK2

Ik kijk niet meer bij de andere zaken. Dijck2 is de beste in Delft!

Met advies van Étchica een nieuwe bril uitgezocht, en gelijk besteld. Het advies was precies wat ik nodig had, omdat ik zelf nooit kan kiezen.

Ik kom zeker nog terug voor mijn zonnebril!

Bedankt, Pim! Ik wens je veel plezier met je nieuwe bril en ik zie je natuurlijk graag weer terug voor het uitzoeken van je nieuwe zonnebril! Groet, Étchica

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»