Werken bij DIJCK2

DIJCK2 is een toonaangevende opticien in het centrum van Delft. Omdat wij altijd vooruit willen blijven lopen, is ons team constant in ontwikkeling. We zijn zeer selectief in de brillen die we aanbieden en hebben daarom nooit meer dan tien merken in onze collectie. Hoge eisen stellen we aan onze partners, en nog hogere eisen aan onszelf. Zo kunnen wij onze klanten keer op keer de juiste bril helpen kiezen. Wil jij bij ons werken, dan zien we jouw motivatie graag tegemoet aan de hand van de volgende vragen:

1. Hoe zie jij de wereld?
2. Waarom wil je bij DIJCK2 werken?
3. Hoe maak jij voor ons het verschil?

Stuur je motivatie en cv naar info@dijck2.nl. Wie weet word jij ons nieuwste teamlid!

Direct solliciteren
Lisette
‘Wil jij mensen de wereld laten zien?’
Lisette

Vacatures

OP ZOEK NAAR TALENT
Wij kijken altijd uit naar talent! Ben jij een getalenteerd en gepassioneerd opticien, optometrist, orthoptist of wil jij op een andere manier bijdragen aan een bijzondere opticien als DIJCK2? Laat van je horen.

OPLEIDINGSTRAJECT?
Wil je naast je studie praktijkervaring op doen? Ook dat is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een functie als bril- en glasadviseur of leerling opticien.

Het is een pré dat je een gerelateerde opleiding volgt, zoals een HBO opleiding tot Opticien, Optometrist of Orthoptist.

Ons team bekijken

Vacature opticien

Heb jij passie voor het vak en staat zorg voor de klant bij jou voorop? Heb jij een bovengemiddeld gevoel voor het modebeeld van nu? En ben je op zoek naar een uitdagende functie in een ambiance waar de klant het ultieme tevredenheidsgevoel ervaart? Waarbij je beschikt over de allernieuwste meetapparatuur voor een goed oogonderzoek, de mooiste merken brillen en zonnebrillen en de meest innovatieve glasproducten? Lees dan verder en misschien ben jij wel de nieuwe opticien bij DIJCK2.

JIJ BENT..

Iemand die wel houdt van een uitdaging, graag verantwoordelijkheid neemt en goed in teamverband kan werken. Je bent gediplomeerd opticien (minimaal MBO) en voelt je het beste thuis in een setting van maatwerk. Naast dat dit onderdeel van jouw werk is, vind je service en het helpen van klanten het allerbelangrijkste in alles wat je doet. Ook heb je kennis van en affiniteit met het modebeeld van nu. Bovenal zit je vol passie en enthousiasme en ben je professioneel en representatief.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR IEMAND DIE 

 • Minimaal 5 jaar ervaring in de optiek heeft
 • Enthousiast is met een representatieve persoonlijkheid
 • Servicegericht is, nauwkeurig werkt en verantwoordelijkheidsgevoel heeft
 • Minimaal een MBO opleiding tot opticien heeft afgerond
 • Een goede oogmeting kan verrichten en over de juiste adviserende vaardigheden beschikt
 • Zelfstandig aan doelstellingen kan werken, maar zich ook herkent als teamplayer
 • Passie heeft, professioneel, representatief en enthousiast is.

 WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN:

 • Werken met het allernieuwste op het vakgebied
 • Een organisatie met een visie gericht op de toekomst
 • Een uitstekend salaris en primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een veelzijdige en afwisselende functie in een dynamische omgeving
 • Een informele sfeer binnen het team

ENTHOUSIAST?

Wil je meer uit je vak halen? Werken tussen toppers die zich inzetten voor de klant van ‘nu’? Wij maken graag kennis! Stuur je sollicitatie, met een duidelijke motivatie waarom jij de geschikte persoon bent voor deze functie, met CV en bij voorkeur je pasfoto per e-mail naar Joep Eggink via solliciteren@vdleeuwoptiek.nl.

solliciteer direct