Werken bij DIJCK2

Lisette
,,Bij DIJCK2 kunnen we onze klanten echt telkens weer verrassen met mooie producten. Het blijft elke keer een mooie uitdaging om samen met de klant dé bril uit te zoeken. Het geeft echt een kick als dat lukt!”
Lisette

DIJCK2 is dé hipste brillenwinkel van Delft en omstreken. Wij zijn fashion-minded en bieden voor elke stijl en gelegenheid de juiste bril. Een bril is voor ons een modeaccessoire waar je er nooit genoeg van kunt hebben! Het vinden van de perfecte kijkoplossing en het bieden van de beste service is onze passie.

Stuur je motivatie en cv naar solliciteren@vdleeuwoptiek.nl. Wie weet word jij ons nieuwste teamlid!

DIJCK2 is samen met Van der Leeuw Optiek en Van der Leeuw Horen onderdeel van de EyeCare Groep.

Ons team bekijken

Stages & open sollicitaties

OP ZOEK NAAR TALENT
Wij kijken altijd uit naar talent! Ben jij een getalenteerd en gepassioneerd opticien, optometrist, orthoptist of wil jij op een andere manier bijdragen aan een bijzondere opticien als DIJCK2? Laat van je horen.

OPLEIDINGSTRAJECT?
Wil je naast je studie praktijkervaring op doen? Ook dat is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een functie als bril- en glasadviseur of leerling opticien.

Het is een pré dat je een gerelateerde opleiding volgt, zoals een HBO opleiding tot Opticien, Optometrist of Orthoptist.

Direct solliciteren

Vacatures

Vacature: enthousiaste opticien

Wij zijn op zoek naar een opticien met gevoel voor mooie producten en die het leuk vindt klanten mee te nemen in ons verhaal. Iemand met een positieve en creatieve instelling. Flexibel. Modieus. Heb jij zin om je net als Lisette elke dag weer met veel enthousiasme voor onze klanten in te zetten?

Wat ga je doen?

Bij DIJCK2 ben je niet zomaar een opticien. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de winkel. Je zorgt er natuurlijk voor dat de winkel er representatief en verzorgd uitziet en zorgt samen met jouw collega’s voor die ‘first class’ winkelervaring. Je kijkt hoe je samen de klanten steeds beter kunt helpen en de omzet kunt verhogen. Het up-to-date houden van de brillencollecties hoort daar ook bij. O en natuurlijk verricht je als ervaren opticien ook oogmetingen en adviseer je onze klanten bij het kiezen van een nieuwe bril of andere zichtoplossing.

Wie ben jij?
Iemand vol enthousiasme die wel houdt van een uitdaging, graag verantwoordelijkheid neemt en goed in teamverband kan werken. Je bent gediplomeerd opticien (minimaal MBO) en voelt je het beste thuis in een setting van maatwerk. Klanten blij maken vind je belangrijkste in alles wat je doet. Ook heb je kennis van en affiniteit met het modebeeld van nu. Je hebt oog voor detail en innovatie en toont eigenaarschap over je winkel.

Wat neem je mee?

 • Minimaal afgeronde MBO opticiensopleiding;
 • Werkervaring als opticien;
 • Enthousiasme en passie voor het optiekvak;
 • Oog voor detail en verbetering;
 • Gevoel van verantwoordelijkheid en eigenaarschap;
 • Goede klantvriendelijke en adviserende vaardigheden;
 • Een ‘can-do-houding’;
 • Je bent beschikbaar voor 32 – 40 uur in de week.

 WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN:

 • Werken met het allernieuwste op het vakgebied;
 • Een uitstekend salaris en 8% vakantiegeld;
 • Personeelskorting op je nieuwe bril, zonnebril, lenzen of hoortoestel;
 • Een veelzijdige en afwisselende functie waarin je veel vrij wordt gelaten;
 • Een dynamische, informele en professionele organisatie met constante groei;
 • De mogelijkheid om duizenden mensen comfortabeler te laten zien.

ENTHOUSIAST?

Wil je meer uit je vak halen? Werken tussen toppers die zich inzetten voor de klant van ‘nu’? Wij maken graag kennis! Stuur je sollicitatie, met een duidelijke motivatie waarom jij de geschikte persoon bent voor deze functie, met CV en bij voorkeur je pasfoto per e-mail naar Mario Pico via solliciteren@vdleeuwoptiek.nl.

solliciteer direct