Berichtgeving omtrent corona

We zijn geopend, maar houd je strikt aan alle RIVM-regels.
Het maken van een afspraak voor je bril heeft onze voorkeur (015-8200212).

Direct online inplannen Telefonisch inplannen

Aan al onze klanten,

We hopen dat alles goed met je gaat en met je naasten. Door de 2de uitbraak van het coronavirus bevinden wij ons wederom in een roerige tijd. Dit heeft impact op ons allemaal. Wij kunnen de veiligheid en gezondheid van jou als klant en onze medewerkers alleen garanderen als iedereen zich strikt houdt aan de RIVM-regels.

Hoe blijven we je van dienst?

Ook in deze lastige periode zal DIJCK2 ervoor zorg dragen optimale service te verlenen. De producten die we in onze winkel leveren betreffen in veel gevallen medische hulpmiddelen. Hierdoor worden we gerekend tot de cruciale beroepsgroepen voor COVID-19 en nemen we daarvoor onze volledige verantwoordelijkheid. Wij beschikken over extra grote voorraden om je snel en blijvend te kunnen helpen.

Indien gewenst sturen wij je bril of contactlenzen gerelateerde producten kosteloos naar je toe. Mogelijk heb je vragen over de gezondheid van je ogen of is de brilsterkte niet meer juist. Maar ook voor urgente reparaties van je bril, brillenglas of hoortoestel kun je nog steeds bij ons terecht. Deze én andere vragen en verzoeken proberen wij zo snel mogelijk voor je op te lossen. Daarvoor is onze klantenservice telefonisch (015-8200212) en per mail (info@dijck2.nl) de gehele dag bereikbaar en kun je ons bezoeken in de winkel op de reguliere openingstijden.

➜ We zijn beschikbaar in onze winkel, conform alle geldende RIVM-regels en veiligheidsprotocollen, een afspraak maken heeft onze voorkeur (015-8200212)
➜ Producten sturen we je zonder verzendkosten toe en heb je meestal de volgende dag in huis.

Openingstijden DIJCK2

Maandag: 13.00 – 18.00
Dinsdag t/m donderdag: 9.00 – 18.00
vrijdag: 9.00 – 20.00
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur

We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauwlettend in de gaten en baseren onze keuzes altijd op het belang van jou als klant, de medewerkers en onze organisatie.

We hopen je snel en in goede gezondheid te kunnen ontvangen in onze winkel.

TEAM DIJCK2