Mr-Leight-Logo-7523

BARTON PERREIRA EVENT | 24 & 25 maart

De maand maart staat bij DIJCK2 in het teken van 007’s favoriete brillenmerk: Barton Perreira. Op 24 en 25 maart hebben we de gehele nieuwe collectie van Barton Perreira in de winkel. Op zaterdag 25 maart maken we het extra gezellig met live muziek en lekkere hapjes en drankjes.

Speciaal voor dit event hebben we voor jou de originele limited edition Barton Perreira tote bags in huis gehaald. Koop jij dit weekend een bril van Barton Perreira, dan krijg je deze gave tas mee naar huis. Wees er snel bij, want op is op.

Het verhaal achter Barton Perreira

Barton Perreira werd in 2007 opgericht door Bill Barton en Patty Perreira. Beide werkten eerder al voor merken als Prada, Vera Wang en Oliver Peoples. Barton is opgeleid als opticien en Perreira onderscheidt zich door haar innovatieve, moderne en out-of-the-box ontwerpen.

Brillen van Barton Perreira zijn chic, tijdloos en van hoge kwaliteit. De brillen worden met de handgemaakt van lichtgewicht titanium of plantaardig acetaat. Hiermee draagt Barton Perreira ook nog haar steentje bij aan het verduurzamen van de wereld!

Waarom wij Barton Perreira geweldig vinden

Deze en andere monturen vind je in onze winkel

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Een indruk van Barton Perreira

Onze andere merken bekijken