ray-ban-logo

ACTIE: NU 10% KORTING OP JE RAY-BAN ZONNEBRIL

De zomer is in aantocht en dat betekent heerlijk genieten van de zon. Dat doe je natuurlijk wel helemaal in stijl met een fashionable zonnebril op je neus! Van Ray-ban bijvoorbeeld. Je profiteert nu t/m 18 juli bij DIJCK2 van drie wel hele mooie aanbiedingen op Ray-Ban (zonne)brillen:

  • 10% korting op een zonnebril uit de nieuwste Ray-Ban collectie
  • Een complete Ray-Ban zonnebril op sterkte al vanaf € 159,-
  • Een complete Ray-Ban correctiebril op sterkte inclusief (hard) coating vanaf € 129,-. En dankzij onze 1-uur service ligt de bril al binnen 1 uur voor je klaar.

Kom langs in onze winkel en vind dé perfecte Ray-Ban (zonne)bril voor jou!

Het verhaal achter Ray-Ban

Het begon allemaal in 1936, toen de heren Bausch & Lomb de uitdaging kregen om een bril te maken die ervoor zou zorgen dat de piloten niet meer worden afgeleid door de intens felle kleuren van de hemel. Dit verklaart dan ook de naam: Ray = (licht)straal, Ban=uitbannen. Het resultaat was de ‘Aviator’. Een ongekend succes, eerst bij piloten, daarna ook bij het grote publiek. De originele en betaalbare Ray-Ban groeide uit tot verreweg de meest verkochte bril en misschien wel één van de bekendste merken ter wereld. Tot op de dag van vandaag zijn de brillen onmisbaar onder het publiek. Ray-Bans zijn en worden gedragen door celebrities als Michael Jackson en Audrey Hepburn.

Waarom wij Ray-Ban geweldig vinden

Een indruk van Ray-Ban

Onze andere merken bekijken