Deze 8 originele brillenmerken vind je bij DIJCK2

De wereld zien

Ontdekken

Bij DIJCK2 gaat het er niet alleen om hoe je ziet of hoe je eruit ziet, maar vooral om hoe jìj de wereld ziet. Er is zoveel te ontdekken, te zien en te beleven. Waar richt jij je vizier op? Wat wordt jouw volgende avontuur? Wij moedigen je aan je dromen na te jagen. Van de momenten te genieten, en onderweg nieuwe vrienden te maken.

We hebben oog voor de wereld en zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de bril. De oorsprong ervan en dat hij op een eerlijke manier wordt gemaakt. We bieden stijlvolle brillen die onderstrepen hoe jij naar de wereld kijkt. Laat ons zien wie je bent, we kijken graag met je mee.

Stijl

Onze monturen zijn met liefde en vakmanschap gemaakt. Future classics met een sterke gevoelswaarde. Ingetogen ontwerpen met karakter, monturen en zonnebrillen waar je blij van wordt.

 

Onze oorsprong

1968

Er zijn zoveel mooie brillenmerken dat we ze in één winkel gewoon niet kwijt kunnen. Dus toen de kans zich voordeed DIJCK2 te openen, hebben we die onmiddellijk met beide handen aangegrepen. We wisten ook precies wat we wilden. Een gezellige winkel waar je gemakkelijk naar binnen loopt en zonder verplichting monturen en zonnebrillen kunt passen. Zulke winkels zien we bijvoorbeeld in New York maar zijn hier nog dun gezaaid. Bij DIJCK2 verkopen we mooie merken met een goed verhaal, zoals het Californische Garrett Leight, het Hollandse Tulip Eyewear, het duurzame Dick Moby en de trendsetter Andy Wolf.

Naam

Misschien wist je al dat we onze naam hebben te danken aan onze karakteristieke, eeuwenoude straat. We zijn gevestigd op de Oude Langendijk, nummer 2. Vlak naast Van der Leeuw Optiek waar het allemaal begon.

Onze 4 kernwaarden

 

Onze merken bekijken