Team

Hiske de Boer
opticien

Maak kennis met Hiske! Zij werkt sinds 2022 bij DIJCK2 als opticien. Ze heeft al langer ervaring in de optiekwereld en is daarvoor zelfs grafisch vormgever geweest. Daarnaast is ze druk bezig met aprender español, oftewel het leren van de Spaanse taal. Wat ze het leukst vindt aan het optiek vak? “Het is heel veelzijdig. Je gaat op zoek naar de wensen van de klant, het vinden van de juiste zichtoplossing, maar er komt ook mode en design bij kijken. Je helpt mensen echt en dat is zo mooi!” Hiske haar favoriete brillenmerk is het Zwitserse merk Götti. “Naast dat het een super designmerk is, worden de brillen met de hand gemaakt in kleine oplage om verspilling tegen te gaan. En heel gaaf: de naam van degene die de bril gepolijst heeft, staat op het pootje van de bril!”.

Samiha Mokhtari
opticien

Dit is de altijd vrolijke Samiha. Sinds april 2021 werkt zij bij DIJCK2 als opticien, maar daarvoor was ze al meer dan 10 jaar werkzaam in de optiek. Het leukste aan haar werk vindt ze de mensen. Ze is op haar gelukkigst als ze een klant helemaal tevreden ziet. ,,Ieder persoon is anders en iedereen ziet de wereld vanuit zijn eigen optiek, hoe geweldig is het om ervoor te kunnen zorgen dat die mensen de wereld mooier zien?” Zelf ziet ze de wereld dan ook als dé plek om elkaar te kunnen ontmoeten en helpen. In haar vrije tijd leest Samiha graag en geniet ze regelmatig van een mooie strandwandeling.”

Ik
talent

‘Ik wil me graag aansluiten bij DIJCK2 en ik stuur een mailtje met mijn motivatie en cv naar info@dijck2.nl of kijk bij de vacatures.’

 

Via Instagram op de hoogte blijven!