Team

Thomas van Wilgenburg
store manager

Thomas is sinds 2008 opticien en  sinds februari 2017 onze store manager. Volgens Thomas zijn lifestyle, mode en techniek de drie kernwoorden die we bij DIJCK2 vertalen in een mooie bril: ,,De bril maakt onderdeel uit van je persoon. Deze overtuiging vind je terug in hoe wij onze klanten helpen. Wij staan klaar om iedereen die ons bezoekt een perfect geadviseerde en aangemeten bril te geven met de juiste look en feel.” Thomas’ favoriete brillenmerk is DITA, omdat hier esthetiek en techniek goed samen gaan. In zijn vrije tijd doet Thomas aan fitness, bezoekt hij vintage-markten en kijkt hij graag naar films. Hoe ziet Thomas de wereld? ,,Als de derde planeet van de zon.”

Coen Berendse
Opticien

Maak kennis met Coen Berendse. Coen is sinds 2011 actief in de optiek en werkt nu sinds augustus 2018 bij DIJCK2. Het leukste aan zijn werk vindt Coen het verbazen en inspireren van mensen met wat er allemaal mogelijk is in de optiek. Hij wil mensen hier bewust van maken en natuurlijk van hoe leuk een bril en de techniek achter een bril kan zijn! In zijn vrije tijd is Coen vooral aan het sporten en vindt hij het leuk om tijd met zijn familie en vrienden door te brengen. Of op te scheppen over zijn lievelingsbrillenmerk: Mykita. ,,Het is een super leuk bedrijf vol met jonge hipsters en designers, waarbij alle brillen handgemaakt worden in Berlijn. Ze hebben echt goede inspirerende en originele ideeën voor de brillen en daarom vind ik het echt een aanvulling op onze collectie.” Hoe Coen de wereld ziet? ,,Maak het zo mooi mogelijk voor jezelf en voor iedereen om je heen.”

Lisette Baten-Schijff
bril- en glasadviseur

Lisette begon in 2010 bij Van der Leeuw Optiek. Daar was zij shopmanager zonnebrillen. In september 2016 maakte zij de overstap naar DIJCK2. Lisette vindt het erg leuk om met mooie en exclusieve producten te werken: ,,Wij kunnen onze klanten telkens weer verrassen met mooie producten. Het blijft elke keer een mooie uitdaging om samen met de klant DE bril uit te zoeken. Het geeft echt een kick als dat lukt!” In haar vrije tijd doet Lisette aan sporten, beleeft ze leuke uitjes met vrienden en familie en gaat ze graag lekker op vakantie. Haar favoriete brillenmerk? Oliver Peoples: ,,Het merk komt uit het zonnige LA. Dat is natuurlijk al een pluspunt. Wat ik tof vind is dat het merk zowel exclusief als eigenzinnig is. De classy brilontwerpen van Oliver Peoples zijn geïnspireerd op de stijl van de jaren ’20. Geweldig!”

Ik
talent

‘Ik wil me graag aansluiten bij DIJCK2 en ik stuur een mailtje met mijn motivatie en cv naar info@dijck2.nl of kijk bij de vacatures.’

 

Via Facebook op de hoogte blijven!