Team

Lisette Baten-Schijff
bril- en glasadviseur

Lisette begon in 2010 bij Van der Leeuw Optiek. Daar was zij shopmanager zonnebrillen. In september 2016 maakte zij de overstap naar DIJCK2. Lisette vindt het erg leuk om met mooie en exclusieve producten te werken: ,,Wij kunnen onze klanten telkens weer verrassen met mooie producten. Het blijft elke keer een mooie uitdaging om samen met de klant dé bril uit te zoeken. Het geeft echt een kick als dat lukt!” In haar vrije tijd doet Lisette aan sporten, beleeft ze leuke uitjes met vrienden en familie en gaat ze graag lekker op vakantie. Haar favoriete brillenmerk? Oliver Peoples: ,,Het merk komt uit het zonnige LA. Dat is natuurlijk al een pluspunt. Wat ik tof vind is dat het merk zowel exclusief als eigenzinnig is. De classy brilontwerpen van Oliver Peoples zijn geïnspireerd op de stijl van de jaren ’20. Geweldig!”

Samiha Mokhtari
opticien

Dit is de altijd vrolijke Samiha. Sinds april 2021 werkt zij bij DIJCK2 als opticien, maar daarvoor was ze al meer dan 10 jaar werkzaam in de optiek. Het leukste aan haar werk vindt ze de mensen. Ze is op haar gelukkigst als ze een klant helemaal tevreden ziet. ,,Ieder persoon is anders en iedereen ziet de wereld vanuit zijn eigen optiek, hoe geweldig is het om ervoor te kunnen zorgen dat die mensen de wereld mooier zien?” Zelf ziet ze de wereld dan ook als dé plek om elkaar te kunnen ontmoeten en helpen. In haar vrije tijd leest Samiha graag en geniet ze regelmatig van een mooie strandwandeling. Haar lievelingsbrillenmerk? ,,Moscot! Omdat zij bewijzen dat je met doorzettingsvermogen en hard werken nog wel 5 generaties kunt inspireren.”

Ik
talent

‘Ik wil me graag aansluiten bij DIJCK2 en ik stuur een mailtje met mijn motivatie en cv naar info@dijck2.nl of kijk bij de vacatures.’

 

Via Instagram op de hoogte blijven!