Werken bij DIJCK2

DIJCK2 is een toonaangevende opticien in het centrum van Delft. Omdat wij altijd vooruit willen blijven lopen, is ons team constant in ontwikkeling. We zijn zeer selectief in de brillen die we aanbieden en hebben daarom nooit meer dan tien merken in onze collectie. Hoge eisen stellen we aan onze partners, en nog hogere eisen aan onszelf. Zo kunnen wij onze klanten keer op keer de juiste bril helpen kiezen. Wil jij bij ons werken, dan zien we jouw motivatie graag tegemoet aan de hand van de volgende vragen:

1. Hoe zie jij de wereld?
2. Waarom wil je bij DIJCK2 werken?
3. Hoe maak jij voor ons het verschil?

Stuur je motivatie en cv naar info@dijck2.nl. Wie weet word jij ons nieuwste teamlid!

Direct solliciteren
Thomas
‘Wil jij mensen de wereld laten zien?’
Thomas

Vacatures

OP ZOEK NAAR TALENT
Wij kijken altijd uit naar talent! Ben jij een getalenteerd en gepassioneerd optometrist, orthoptist, contactlenzenspecialist of wil jij op een andere manier bijdragen aan een bijzondere opticien als DIJCK2? Laat van je horen.

OPLEIDINGSTRAJECT?
Wil je naast je studie praktijkervaring op doen? Ook dat is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een functie als bril- en glasadviseur of leerling optometrist.

Het is een pre dat je een gerelateerde opleiding volgt, zoals een HBO opleiding tot Opticien, Optometrist of Orthoptist.

Ons team bekijken solliciteer direct